Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SPECIALIST

Njoftime pune - KEAD SH.P.K Specialist Specialist Blerjesh

Kriteret

Prioritet eksperienca e punes. Puna me kohe te plote

Detyrat dhe Pagesa

Pagesa e kenaqshme
Ofrojme kushte te mira pune

Kontakte

Kthesa e Kamzes, rr. "Allaman Dervishi"

Botuar më 23/06/2022

)