Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

PUNETORE KUZHINE Shoqeria AGS shpk, e cila operon ne fushen e Sherbimit te ushqimit te gatuar dhe shperndarja tek pacientet, menca etj. Drejtimin e dhenies se ushqimit te semureve Kërkon të punësojë

Paga: Ofrojme paga te kenaqshme dhe kushte te mira pune! |

/ Pastrimi (F). Puna me turne (2 turne). • Kandidatet pranohen edhe pa pervoje ne fushen e kuzhines. * Puna e pershtatshme edhe per fillestar apo student. * Preferohet me Arsim te Mesem, Adresa: Rr. “Beqir Luga”, p. 3, shk 1/1, afer Pazarit te Ri. Dergoni CV tuaj ne adresen e Email : info@ags.al

Botuar më 25/02/2020
Ofrojme paga te kenaqshme dhe kushte te mira pune!

NDIHMESE Shoqeria AGS shpk, e cila operon ne fushen e Sherbimit te ushqimit te gatuar dhe shperndarja tek pacientet, menca etj. Drejtimin e dhenies se ushqimit te semureve Kërkon të punësojë

Paga: Paga te kenaqshme dhe kushte te mira pune! |

Ne Kuzhine. * Puna me turne (2 turne). * 1 dite ne jave pushim. * Kandidatet pranohen edhe pa pervoje ne fushen e kuzhines. * Puna epershtatshme edhe per fillestar. * Mosha deri ne 45 vjec, Adresa: Rr. “Beqir Luga”, p. 3, shk 1/1, afer Pazarit te Ri. Dergoni CV tuaj ne adresen e-mailit: info@ags.al

Botuar më 25/02/2020
Paga te kenaqshme dhe kushte te mira pune!

SHITESE KERKOHET

Paga: e kenaqshme |

Per dyqan lulesh. Mosha 20-30 vjec.Me eksperience pune, Adresa: Perball Taiwanit

Botuar më 25/02/2020
e kenaqshme

BOJAXHI Shoqeria Zeqillari Construction shpk Kërkon të punësojë

Paga: Paga e kenaqshme |

Me eksperience te meparshme, personat qe do te perzgjidhen duhet te jene nen 50 vjec, te interesuarit te kontaktojne ne nr

Botuar më 25/02/2020
Paga e kenaqshme

MURATOR Shoqeria Zeqillari Construction shpk Kërkon të punësojë

Paga: Paga e kenaqshme |

Me eksperience te meparshme, personat qe do te perzgjidhen duhet te jene nen 50 vjec, te interesuarit te kontaktojne ne nr

Botuar më 25/02/2020
Paga e kenaqshme

SALDATOR TECHNO METAL TIRANA Kërkon të punësojë

Paga: Paga e kenaqshme |

Me eksperience pune, ofrohen kushte te mira pune, Adresa: Misto Mame

Botuar më 25/02/2020
Paga e kenaqshme

PUNONJES BEKLER GIPS Kërkon të punësojë

Paga: ofrohet pagese e mire |

GIPSI SI DHE PER OPATINIM LYERJE, Adresa: Don Bosko

Botuar më 25/02/2020
ofrohet pagese e mire

AGJENT SHITJESH Kompania Mega Distribution Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Per produktet e saj per qytetin e Tiranes dhe rrethet

Botuar më 24/02/2020
e kenaqshme

SHOFER Kompania Mega Distribution Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Te jete i pajisur me patente te Klasit C

Botuar më 24/02/2020
e kenaqshme

BABY SITTER Asistenca Familjare Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Per me teper informacion lutemi kontaktoni ne tel ose whap:, Tiranë

Botuar më 24/02/2020
e kenaqshme
)