Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

PUNONJES

POSTA ADP, kerkon te punesoje: Perpunues/e Dergesash ne magazine

Kriteret

(Mashkull ose Femer). Mosha 24-30 vjece. - Te dine te punojne ne grup, te jene te komunikueshem. -Te dine te perdorin kompjuterin. -Te jene fleksibel me oraret. -Te jene te rregullt dhe te pergjegjshem. -Te jene njohes te mire te qyteteve (adresat). - Orari i pune 17:00-1:00

Detyrat dhe Pagesa

* Pagesa fillon me 30.000 leke

Kontakte

Vendi punes: Bulevardi Ri, Astir

Botuar më 23/05/2020

)