Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

PUNETOR

Kompania EHW kërkon kandidatë për pozicionin

Kriteret

Per varjen e sallameve(mundesisht femer)

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme
Të interesuarit janë të lutur të dërgojnë Cv në adresën e e-mailit ose te dorezojne personalisht ne adresen: Autostrada Tirane-Durres, km 4. Specifikoni pozicionin per te cilin aplikoni

Kontakte

info@ehwgmbh.com
Dërgo C.V-në tënde!

Botuar më 10/10/2019

)