Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

PERKTHYES

Ambasada e Mbretërisë së Arabisë Saudite në Tiranë shpall vende të lira pune për pozicionin Përkthyes/Interpretues nga gjuhët e mëposhtme:

Kriteret

1. Nga shqipja në arabisht dhe anasjelltas.2. Nga maqedonishtja në arabisht dhe anasjelltas.3. Nga gjuha malazeze në arabisht dhe anasjelltas.Përveç sa më sipër, kandidatët preferohet të jene banues ne Tirane, te shkruajnë dhe të flasin rrjedhshëm gjuhën angleze dhe te kene njohuri te mira ne perdorimin e kompjuterit.

Detyrat dhe Pagesa

.
Kandidatet ftohen të aplikojnë për vendet e lira të punës duke dërguar një CV në adresën e emailit të Ambasadës:

Kontakte

Dërgo C.V-në tënde!

Botuar më 05/12/2022

)