Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

KUJDESTARE Asistenca Familjare Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Per te Moshuar. Per me teper informacion lutemi kontaktoni ne tel ose whap:, Tiranë

Botuar më 18/10/2019
e kenaqshme

BABY SITTER Asistenca Familjare Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Per me teper informacion lutemi kontaktoni ne tel ose whap:, Tiranë

Botuar më 18/10/2019
e kenaqshme

SHITESE Kerkohen Kërkon të punësojë

Paga: Paga dhe kushte pune te kenaqshme |

Per ne KIOSKE (2 punonjese). Mosha 25 – 40 vjec. Puna me turne ose me dit pune. Mund te jene edhe motra ose shoqe, Adresa: Rr. "Dritan Hoxha", terminali i zones se veriut, Tiranë

Botuar më 17/10/2019
Paga dhe kushte pune te kenaqshme

SPECIALIST GIPSI Kerkohet Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

GIPSI SI DHE PER OPATINIM LYERJE me eksperience pune te jete i komunikueshem dhe sistematik ne pune puna me afat te gjate

Botuar më 17/10/2019
e kenaqshme

RECEPSIONIST Kerkohet

Paga: e kenaqshme |

Kushte pune te mira, Adresa: Qendra e Biznesit GKAM, Rruga e Kavajes, ngjitur me Kishen Ortodokse, perballe Zonjes se Keshillit te Mire

Botuar më 15/10/2019
e kenaqshme

HIDRAULIK Kerkohet

Paga: e kenaqshme |

Kushte pune te mira, Adresa: Qendra e Biznesit GKAM, Rruga e Kavajes, ngjitur me Kishen Ortodokse, perballe Zonjes se Keshillit te Mire

Botuar më 15/10/2019
e kenaqshme

MEKANIK Kerkohet

Paga: e kenaqshme |

Kushte pune te mira, Adresa: Qendra e Biznesit GKAM, Rruga e Kavajes, ngjitur me Kishen Ortodokse, perballe Zonjes se Keshillit te Mire

Botuar më 15/10/2019
e kenaqshme

SANITARE Kerkohet

Paga: e kenaqshme |

Kushte pune te mira, Adresa: Qendra e Biznesit GKAM, Rruga e Kavajes, ngjitur me Kishen Ortodokse, perballe Zonjes se Keshillit te Mire

Botuar më 15/10/2019
e kenaqshme

PUNONJES MIREMBAJTJEJE Kerkohet Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Per qendren. Kushte te mira pune, Adresa: Qendra e Biznesit GKAM, Rruga e Kavajes, ngjitur me Kishen Ortodokse, perballe Zonjes se Keshillit te Mire

Botuar më 15/10/2019
e kenaqshme

ELEKTRICIST Kerkohet

Paga: e kenaqshme |

Kushte pune te mira, Adresa: Qendra e Biznesit GKAM, Rruga e Kavajes, ngjitur me Kishen Ortodokse, perballe Zonjes se Keshillit te Mire

Botuar më 15/10/2019
e kenaqshme
)