Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Kerkohet Punonjese

Tek zyra Sigal qe ndodhet tek Universiteti Europian i Tiranes. Te jete e disponueshme per orarin 8 oraresh me dy turne.Te dije programin baze te kompjuterit dhe te jete pa impenjime.

Botuar më 18/02/2019

HOTEL Kërkon të punësojë Sanitare

Mosha deri ne 50-vjec Paga: 28.000 leke ne muaj. Tre dite pushim ne muaj., Tiranë, Adresa: Rr. "Myslym Shyri", perballe Albtelecon

Botuar më 18/02/2019

MEGA DISTRIBUTION Kërkon të punësojë Agjent shitjesh

Ne terren per rrethin e Tiranes. Kandidatet duhet te kene jo me pak se dy vjet eksperience pune. Te interesuarit te dergojne CV e tyre ne adresen e emailit ose te kontaktojne ne numrin e telefonit. Afati i pranimit te CV deri ne 25.02.2019, Adresa: Tirane

Botuar më 16/02/2019

RolandGlass kerkon te zgjeroje stafin me Punetor

NE PUNIMIN E XHAMIT, Adresa: Rr. “Don Bosko”, ish uzina Partizani, Tirane

Botuar më 13/02/2019

ALB GUARDIA SH.P.K Kërkon të punësojë Punonjes sherbimi

Paga: e kenaqshme |

Me Licence ose Ish Ushtarak. Mosha 25 - 50 vjec. Preferohet te kete patente motorri, Adresa: Tirane

Botuar më 12/02/2019
e kenaqshme

LAVANDERI Kërkon të punësojë Punonjese

Per pastrim kimik. Paga dhe kushte pune te kenaqshme, Adresa: Sauk ose Tek Brryli, perballe Maternitetit

Botuar më 12/02/2019

HOTEL Kërkon të punësojë Sanitare

Mosha deri ne 50-vjec Paga: 28.000 leke ne muaj. Tre dite pushim ne muaj., Tiranë, Adresa: Rr. "Myslym Shyri", perballe Albtelecon

Botuar më 12/02/2019

Kerkohet Agjente shitjesh

(F) per tregetimin e luleve. Nuk ka rendesi eksperiencaTe jete e komunikueshme dhe e paraqitshme. Pages e kenaqshme

Botuar më 12/02/2019