Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

KERKOHET Menaxher shitjesh

Per detergjente. Paga dhe kushte pune te kenaqshme, Adresa: Tek Brryli, perballe Maternitetit

Botuar më 18/03/2019

HOTEL Kërkon të punësojë Sanitare

Mosha deri ne 50-vjec Paga: 28.000 leke ne muaj. Tre dite pushim ne muaj., Tiranë, Adresa: Rr. Myslym Shyri, perballe Albtelecon

Botuar më 18/03/2019

Kompani Pastrimi "Easy Care" Kërkon të punësojë Pastruese

Puna me kohe te plote. Ofrohet: *Page neto 25.000 leke (te reja). *Kontribute Shoqerore e Shendetesore te paguara sipas Kodit te Punes. *Pushime te paguara. *Abone transporti mujore e pergjithshme e paguar, Adresa: Blv. "Zhan D'Ark", rr. Johan Fon Han (buze Lanes), pallati perballe hyrjes se gjimnazit "Ismail Qemali", kati II, Tirane.

Botuar më 16/03/2019

Agjensia Ekonomike Mbeshtetese Kërkon të punësojë Kasiere

Ose Kasier (F/M). Me ekspereince pune 2-5 vjet. Te kene mbaruar arsimin e mesem te pergjitshem ose profesional. Mosha deri ne 45 vjeç, Adresa: Te interesuarit te paraqiten per interviste ne dt 26 Mars, ora 10:00 ne adresen: Qendra Spitalore Universitare Nen Tereza, Tirane

Botuar më 15/03/2019

Agjensia Ekonomike Mbeshtetese Kërkon të punësojë Operator

Trafiku. Me ekspereince pune 2-5 vjet. Te kene mbaruar arsimin e mesem te pergjitshem ose profesional. Mosha deri ne 45 vjeç, Adresa: Te interesuarit te paraqiten per interviste ne dt 26 Mars, ora 10:00 ne adresen: Qendra Spitalore Universitare Nen Tereza, Tirane

Botuar më 15/03/2019

Kompania EHW kërkon kandidatë për pozicionin Kërkon të punësojë Shites/e

Për dyqanet e kompanisë. Jo me shume se 35 vjec; Arsim i mesëm si kusht minimal (preferohet arsim i mesëm i përgjithshëm) .Të interesuarit janë të lutur të dërgojnë Cv në adresën e e-mailit ose te dorezojne personalisht ne adresen: Autostrada Tirane-Durres, km 4. Specifikoni pozicionin per te cilin aplikoni

Botuar më 13/03/2019

Kompania "EHW GmbH" kerkon kandidate per: Punetor

I specializuar per makinë grirëse dhe Punetore (makiniste) të specializuar për makinë mbushëse sallami. Preference per kandidate me eksperienca pune te ngjashme. Te interesuarit te dergojne CV ne adresen e E-mailit ose te dorezojne personalisht ne adresen: Autostrada Tirane-Durres, km 4. Ju lutem specifikoni pozicionin per te cilin aplikoni., Adresa: Autostrada Tirane-Durres, Km 4.8

Botuar më 13/03/2019

BUTIK MARKELA FASHION STORE Kërkon të punësojë Shitese

Te jete pa angazhime. Te kete eksperience pune. Paga e kenaqshme +siguracione + bonuse. Te jete e komunikueshme. Kushte shume te mira pune. Te interesuarat te kontaktojne ne numrin e telefonit, Tiranë, Adresa: Bllok, prane pallateve Agimi

Botuar më 12/03/2019

Kerkohet Punonjese

Tek zyra Sigal qe ndodhet tek Universiteti Europian i Tiranes. Te jete e disponueshme per orarin 8 oraresh me dy turne.Te dije programin baze te kompjuterit dhe te jete pa impenjime.

Botuar më 10/03/2019