Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

PUNONJES SHERBIMI Vende te lira pune - ALSIG SECURITY SOLUTION kerkon te punesoje: PUNONJES SHERBIMI

Paga: te kenaqshme |

1. TE JETE I PAJISUR ME CERTIFIKATEN E PUNONJESIT TE SHERBIMIT. 2. TE JETE I MOSHES 25-55 PER BANKA DHE DERI 65 PER OBJEKTE TE TJERA. 3.TE KETE ZOTESI TE PLOTE PER TE PUNUAR, Adresa: Rr. "Don Bosko", pallati Noka, kati 9. E-mail: [email protected]

Botuar më 30/06/2022
te kenaqshme

PUNONJES Njoftime pune - ALSIG SECURITY SOLUTION kerkon te punesoje: GRUP TE GATSHËM

Paga: te kenaqshme |

1. TE JETË I PAJISUR ME CERTIFIKATËN E PUNONJËSIT TE SHËRBIMIT. 2. TE KETË PATENTË MOTORI. 3. TË KETË ZOTËSI TE PLOTË PER TE PUNUAR, Adresa: Rr. "Don Bosko", pallati Noka, kati 9. E-mail: [email protected]

Botuar më 30/06/2022
te kenaqshme

TEKNIK Vende pune - ALSIG SECURITY SOLUTION kerkon te punesoje: PUNONJES TE DEPARTAMENTIT TE TEKNIKES

Paga: te kenaqshme |

1. TE PLOTESOJE KERKESAT E POSACME PER POZICJONIN E PUNES. 2.TE KETE NJOHURITE BAZE ELEKTRIKE, Adresa: Rr. "Don Bosko", pallati Noka, kati 9. E-mail: [email protected]

Botuar më 30/06/2022
te kenaqshme
Botuar më 30/06/2022
Ofrohen paga dhe kushte shume te mira pune

PUNONJESE Njoftime pune - Pastrim Kimit Butik Lavander Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohen paga dhe kushte shume te mira pune |

Punonjese Pastrimi Kimik me ose pa eksperience pune dhe Shitese. Te jene korrekte ne pune, Adresa: Tek ish Blloku.

Botuar më 30/06/2022
Ofrohen paga dhe kushte shume te mira pune

PUNONJES PARKIMI Njoftime pune - Parkim tek Fresku Kërkon të punësojë

Paga: Te kenaqshme |

Te interesuarit te jene korrekte ne pune, Adresa: Tek Fresku

Botuar më 29/06/2022
Te kenaqshme

NDIHMES MAGAZINIER Njoftime pune - KEAD SH.P.K Kërkon të punësojë

Paga: Pagesa e kenaqshme |

Te kete moshen deri ne 45 vjec. Prioritet eksperienca e punes. Puna me kohe te plote, ofrojme kushte te mira pune, Adresa: Kthesa e Kamzes, rr. "Allaman Dervishi"

Botuar më 29/06/2022
Pagesa e kenaqshme

SHITES Njoftime pune - KEAD SH.P.K Kërkon të punësojë

Paga: Pagesa e kenaqshme |

Te kete moshen deri ne 45 vjec. Prioritet eksperienca e punes. Puna me kohe te plote, ofrojme kushte te mira pune, Adresa: Kthesa e Kamzes, rr. "Allaman Dervishi"

Botuar më 29/06/2022
Pagesa e kenaqshme

PUNONJESE LAVANTERIE Njoftime pune - PASTRIM KIMIK LAVANDERI ARTI Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Adresa: Tek Brryli, perballe Maternitetit te Ri, Tiranë

Botuar më 29/06/2022
e kenaqshme

PUNONJES SHERBIMI Vende te lira pune - ALSIG SECURITY SOLUTION kerkon te punesoje: PUNONJES SHERBIMI

Paga: te kenaqshme |

1. TE JETE I PAJISUR ME CERTIFIKATEN E PUNONJESIT TE SHERBIMIT. 2. TE JETE I MOSHES 25-55 PER BANKA DHE DERI 65 PER OBJEKTE TE TJERA. 3.TE KETE ZOTESI TE PLOTE PER TE PUNUAR, Adresa: Rr. "Don Bosko", pallati Noka, kati 9. E-mail: [email protected]

Botuar më 29/06/2022
te kenaqshme
)