Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

"BINGO ROMA" NE DURRES Kërkon të punësojë Arketar

- Shites salle. Mosha mbi 21 vjec. Ofrohet pagese e kenaqshme dhe kushte te mira pune, Durrës

Botuar me 15/10/2018

TECHNO METAL TIRANA Kërkon të punësojë Saldator

Te jete i afte te perdori mire tigun dhe argonin, te kete aftesi te mjaftueshme ne montim. Mosha 25-35 vjeç, Adresa: Misto Mame

Botuar me 15/10/2018

SOLUTION Kërkon të punësojë Vajza promocioni

Ne terren. Te jene te disponueshme paradite ose pasdite dhe preferohen te kene eksperienca te meparshme pune, Adresa: Rruga e Barrikadave, gjimnazi "Sami Frasheri"

Botuar me 13/10/2018

Kompania SEC 4 Internacional Kërkon të punësojë Punonjes sherbimi

Sherbimi (Roje Banke dhe objektesh). Mosha 25-40 vjec. Te jete i pajisur me license. Paga e kenaqshme. Te interesuarit te kontaktojne ne nr:, Tiranë, Adresa: Bulevardi Zogu I, prane Zyrave te Sigal ,

Botuar me 13/10/2018

EAD AGENTUR Kërkon të punësojë Asistente zyre

Mosha 21-35 vjeç. Kusht njohja e gjuhes gjermane (e folur dhe e shkruar). Paga 250 Euro

Botuar me 12/10/2018

ALB GUARDIA SH.P.K Kërkon të punësojë Punonjes sherbimi

Paga: e kenaqshme |

Me licence ose ish ushtarak, mosha 25-50 vjec. Preferohet te kete patente makine ose motorri. Mosha 25 deri ne 45 vjeç., Adresa: Tirane

Botuar me 11/10/2018
e kenaqshme

KERKOHET Recepsionist

Duhet te dije gjuhen angleze dhe te perdore kompjuterin. Te interesuarit te dergojne CV ne adresen e e-mailit, Tiranë

Botuar me 11/10/2018

AlfarMakos Kërkon të punësojë Shperndares

(Motorrist) me motorrin e tij. Te disponojne dokumentat perkatese per drejtimin e mjetit. Te interesuarit te paraqiten ne adresen:, Adresa: Autostarda Tirane – Durres, km 6, pa vajtur tek Neranxi

Botuar me 09/10/2018

LAVAZH KIKA Kërkon të punësojë Lavazhier

(PUNETOR LAVAZHI). ME EKSPERIENCE PUNE. TE DIJE TE NGASI MAKINEN. PAGA 40% E LARJES SE MAKINES, Adresa: Prane TV Klan, brena ish fabrikes se vjeter te Porcelanit

Botuar me 09/10/2018