Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

PUNONJES SHERBIMI ALB GUARDIA SH.P.K Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me Licence, Adresa: Tirane

Botuar më 22/10/2019
e kenaqshme

PUNETOR Dea shpk Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Dhe punetore per sistemime, amballazhime dhe pune te ndryshme, Adresa: Rr. "5 Maji", tregu i Medresese, ngjitur me Rreli Tekstil

Botuar më 22/10/2019
e kenaqshme

PERGJEGJESE Dea Shpk Kërkon të punësojë

Paga: shume e mire |

Reparti prifili Tekstil, Adresa: Rr. "5 Maji", tregu i Medresese, ngjitur me Rreli Tekstil

Botuar më 22/10/2019
shume e mire

PUNONJES/E Kerkohen

Paga: e kenaqshme |

(djem dhe vajza) me aftesi per te pikturuar. Mosha deri 40 vjeç. Ofrohet mundesi per punesim te menjehershem me kontrate afatgjate pune. Paga e kenaqshme, Adresa: Ish kombinati Tekstil, rr. "Enriko Telini"

Botuar më 22/10/2019
e kenaqshme

SHITESE DYQAN OUTLETI Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune. Ofrohen kushte te mira pune, Adresa: ish Blloku, Tiranë

Botuar më 21/10/2019
e kenaqshme

PUNETORE Pastrim Kimik Bora Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Per Pastrim Kimik. Me eksperience pune, Adresa: Tel Selvia, prane viles Gold, tek kompleksi Halili

Botuar më 21/10/2019
e kenaqshme

KUJDESTARE Asistenca Familjare Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Per te Moshuar. Per me teper informacion lutemi kontaktoni ne tel ose whap:, Tiranë

Botuar më 18/10/2019
e kenaqshme

BABY SITTER Asistenca Familjare Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Per me teper informacion lutemi kontaktoni ne tel ose whap:, Tiranë

Botuar më 18/10/2019
e kenaqshme

SHITESE Kerkohen Kërkon të punësojë

Paga: Paga dhe kushte pune te kenaqshme |

Per ne KIOSKE (2 punonjese). Mosha 25 – 40 vjec. Puna me turne ose me dit pune. Mund te jene edhe motra ose shoqe, Adresa: Rr. "Dritan Hoxha", terminali i zones se veriut, Tiranë

Botuar më 17/10/2019
Paga dhe kushte pune te kenaqshme

SPECIALIST GIPSI Kerkohet Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

GIPSI SI DHE PER OPATINIM LYERJE me eksperience pune te jete i komunikueshem dhe sistematik ne pune puna me afat te gjate

Botuar më 17/10/2019
e kenaqshme
)