Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Kompania SEC 4 Internacional Kërkon të punësojë Punonjes

Sherbimi (Roje Banke). Mosha 25-40 vjec. Te jete i pajisur me license. Paga e kenaqshme. Te interesuarit te kontaktojne ne nr:, Tiranë, Adresa: Bulevardi Zogu I, prane Zyrave te Sigal ,

Botuar më 18/07/2018

KOMPANIA BEN GUSTO SHPK Kërkon të punësojë Agjent shitjesh

Me arsim te mesem Page + perqindje Te kene patente te klasit B Mosha 25 - 35 vjeç. orari telefonatave 08/00 - 16/00, Adresa: Rr. “5 Maji”, Tirane

Botuar më 17/07/2018

FONDACIONI FPNH Kërkon të punësojë Punonjes

Paga: E kenaqshme |

Te rinj e te reja te moshes 19-27 vjeç, per tu bere pjese e nje Projekti Sensibilizues ne terren. Persona energjik dhe shume te komunikueshem, te gatshem per te levizur dhe jashte Tirane. Pagesa e kenaqshme dhe me siguracion. Te interesuarit te dergojne CV me foto ne: fpnh.hr@yahoo.com ose kontaktoni ne:

Botuar më 17/07/2018
E kenaqshme

LAVAZH KIKA Kërkon të punësojë Lavazhier

(PUNETOR LAVAZHI). ME EKSPERIENCE PUNE. TE DIJE TE NGASI MAKINEN. PAGA 40% E LARJES SE MAKINES, Adresa: Prane TV Klan, brena ish fabrikes se vjeter te Porcelanit

Botuar më 17/07/2018

Kompania "EHW GmbH" Kërkon të punësojë Punetor magazine

Detyra dhe pergjegjesite: - Pergatitje e mallit ne magazine per nisje tek klientet. Kerkesa per kandidatet: - Preference arsim i mesem- Preference moshe jo me shume se 40 vjec - Korrektese ne pune- Preference per kandidate me eksperienca pune te ngjashmeTe interesuarit te aplikojne ne adresen e E-mailit ose te dorezojne personalisht ne adresen: Autostrada Tirane-Durres, km 4.8 dokumentat e meposhtem: - CV me fotografi. Ju lutem specifikoni pozicionin per te cilin aplikoni, Adresa: Autostrada Tirane-Durres, Km 4.8

Botuar më 14/07/2018