Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

LAVAZH KIKA Kërkon të punësojë Lavazhier

(PUNETOR LAVAZHI). ME EKSPERIENCE PUNE. TE DIJE TE NGASI MAKINEN. PAGA 40% E LARJES SE MAKINES, Adresa: Prane TV Klan, brena ish fabrikes se vjeter te Porcelanit

Botuar më 15/09/2019

Jupiter Grup Kërkon të punësojë Sanitare

Me eksperience pune. Mosha 25 - 40 vjeç. Orari punes 08:30 – 17:00 dhe e Shtuna 8:30 – 14:30. Paga bruto 30.000 leke

Botuar më 13/09/2019

Pastrim Kimik “Lavander” Kërkon të punësojë Shitese

Me ose pa eksperience pune. Ofrohen kushte te mira pune, Adresa: Per me teper informacion kontaktoni ne:

Botuar më 13/09/2019

Pastrim Kimik “Lavander” Kërkon të punësojë Punonjese

Per Pastrim Kimik. Me ose pa eksperience pune. Ofrohen kushte te mira pune, Adresa: Per me teper informacion kontaktoni ne:

Botuar më 13/09/2019

Kerkohen Punetore

(Meshkuj). Mosha deri 40 vjeç. Me eksperience pune ne proçes Galvanizmi. Ofrohet mundesi per punesim te menjehershem me kontrate afatgjate pune. Paga e kenaqshme, Adresa: Ish kombinati Tekstil, rr. "Enriko Telini"

Botuar më 13/09/2019

SOLUTION Kërkon të punësojë Vajza promocioni

Ne terren. Te jene te disponueshme paradite ose pasdite dhe preferohen te kene eksperienca te meparshme pune, Adresa: Rruga e Barrikadave, gjimnazi "Sami Frasheri"

Botuar më 12/09/2019

TECHNO METAL TIRANA Kërkon të punësojë Saldator

Me eksperience pune. Paga e kenaqshme dhe kushte te mira pune, Adresa: Misto Mame

Botuar më 11/09/2019

ALB GUARDIA SH.P.K Kërkon të punësojë Punonjes sherbimi

Paga: e kenaqshme |

Me Licence, Adresa: Tirane

Botuar më 09/09/2019
e kenaqshme

LAVANDERI Kërkon të punësojë Lavazhier

Per larje tapetesh. Paga 43.000 Leke, Adresa: Tek Brryli, perballe Maternitetit

Botuar më 07/09/2019