Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

E-Topup, pike rimbushjesh Kërkon të punësojë Shites/e

(jo studente). Me ose pa eksperience pune. Orari punes 7.30 – 15.30. E Diela pushim, Adresa: Prane City Park

Botuar më 17/08/2018

INTERNET NOVA Kërkon të punësojë Punetor

Per salle interneti. Preferohen me eksperience pune, Adresa: Rruga Brigada 8, perballe Fondacionit Besa

Botuar më 16/08/2018

PASTIÇERI "LIKA" Kerkon te punesoje: 1 Agjent shitjesh

Per zonen e jugut, me eksperience pune mbi 3 vjet, arsimi mesem, te jete i komunikushem dhe i afte te mbaj mardhenie te mira me klientet. Te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit ose e-mail t.nebi@pasticerilika.al, Tiranë, Adresa: Misto Mame

Botuar më 16/08/2018

KOMPANIA “CAS” Kërkon të punësojë Agjent/e shitjesh

Me ose pa eksperience pune. Mosha 20 – 50 vjeç.Pagese me standarte Europiane (Page baze +perqindje). Orari I telefonatave 9.00-16.00

Botuar më 16/08/2018

LAVAZH KIKA Kërkon të punësojë Lavazhier

(PUNETOR LAVAZHI). ME EKSPERIENCE PUNE. TE DIJE TE NGASI MAKINEN. PAGA 40% E LARJES SE MAKINES, Adresa: Prane TV Klan, brena ish fabrikes se vjeter te Porcelanit

Botuar më 16/08/2018

Lavazh Kërkon të punësojë Punetor lavazhi

Mosha mbi 18 vjeç, Adresa: Rr. “Barrikadave”, perballe shkolles 9-vjeçare "Lidhja Prizrenit"

Botuar më 16/08/2018

QENDRA REZIDENCIALE PER TE MOSHUAR Kërkon të punësojë Kujdestare

/ Sanitare per te moshuarit. Preferohet te kete eksperience pune me moshen e trete Puna me tre turne Paga 25.000 leke, ushqim i garantuar Mosha 40-55 vjeç, Adresa: Sauk, 500m pa shkuar tek Tegu, prane Viles B

Botuar më 15/08/2018

Zyra e Sigurimeve INTERSIG Kërkon të punësojë Agjente shitjesh

Per Intersig. Preferohen te kete punuar ne agjensi udhetimi, Adresa: Tek Shallvaret

Botuar më 14/08/2018

KERKOHET Rrobaqepese

Me eksperience pune ne linje trikotazhi. Mundesi banimi per rrobaqepeset nga rrethet. Paga shume e mire, Adresa: Rr. "Njazi Meka", Allias

Botuar më 13/08/2018