Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

FONDACION "Engjellushi Vogel" Kërkon të punësojë Punonjese

Karakteristika

Oferta pune, Ofroj punë, Shoqata dhe organizata të interesit publik
Fondacion "engjellushi vogel", punonjese
Përshkrim

Mosha 18 - 35 vjeç, Adresa: Laprake


Botuar më 15/04/2019

Telefon