Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

KANCELARI OFFICE SOLUTION Kërkon të punësojë Shofer

Per distribucion. Te dije te ngase edhe motorrin. Mosha 20-45 vjeç. Paga 25000 leke. Orari i telefonatave nga ora 09.00-17.00, Adresa: Rruga "Tefta Tashko", 100m nga sheshi Avni Rustemi (Pazari Ri)

Botuar më 17/12/2018

FIRMA INTESA-CERAMICA Kërkon të punësojë Shitese

Me ekperience pune ne shitjen e hidrosanitareve. Mosha 20-40 vjeç. Kushte te mira pune, Adresa: Rruga Siri Kodra

Botuar më 17/12/2018

FIRMA INTESA-CERAMICA Kërkon të punësojë Punetor magazine

Per ngarkim shkarkim. Te jete i paisur me patente. Mosha 20-40 vjeç, Adresa: Rruga Siri Kodra

Botuar më 17/12/2018

DEPARTAMENTI I BOTIMEVE PER BIZNESIN! Kerkon te punesoje: Drejtor Ekzekutiv me kohe te plote. Per projektet e DDB do te angazhohen ne Tirane dhe ne rrethe nje staf relativisht Drejtor

I madh, te cilet duhet te jene me pervoje pune ne fushen e marketingut, menaxhimit, administrimit te biznesit, reklames dhe promocionit. - Drejtori i DDB duhet te jete Lider me aftesi te spikatura organizative, administrative, me aftesi te plota per komunikimin Online dhe te shkruaje e te flase lirshem gjuhen Angleze dhe Italiane. - Parapelqehet mosha 35 – 40 vjeç. - Me pervoje pune dhe te jete njohes I mire I pervojave te biznesit kombetar. - Aplikantet e perzgjedhur do te kontaktohen menjehere. *Jeni te lutur qe çdo aplikant te dergoje leter interesi te shkurter perveç CV ku te shenohet pozicioni per te cilen Ai/Ajo ben kerkesen per punesim.

Botuar më 14/12/2018

HOTEL Kërkon të punësojë Sanitare

Mosha deri 45-vjec Paga: 28000 leke ne muaj . Tre dite pushim ne muaj, Tiranë, Adresa: Perballe Ish Ekspozites

Botuar më 14/12/2018

FIRMA "BORA LAUNDRY" Kërkon të punësojë Asistente zyre

Preferohet te kete mbaruar Fakultetin Ekonomik, te njohe programet baze te kompjuterit, te komunikoje anglisht. Paga e konsiderueshme. Puna me afat te gjate kohor. Dergoni CV ne: lavanderibora@yahoo.com, Tiranë, Adresa: Rr. “Elbasanit”, prane UKT, Sauk. www.bora-laundry.com

Botuar më 14/12/2018

AEA nje kompani tashme e afirmuar ne tregun e punesimit kombetar/nderkombetar. Kerkon 25 Punetor

Per profesionin Suvatim/Sistem Kapot per punesim ne Gjermani. Kriteret Te kene minimumi nje vit eksperience pune. Te jete korrekt ne marredhenien e punes. Te jete i afte te punoje ne grup. Mosha deri ne 50 vjeç. Te interesuarit te dergojne CV-it ne adresen e-mailit. Vetem te perzgjedhurit do te kontaktohen per intervist, Tiranë, Adresa: Rruga Islam Alla , Nd.16 , H.3 , Ap.1 , 1001

Botuar më 14/12/2018

Kompani Eco Riciklim Kërkon të punësojë Inxhinier mjedisi

MJEDISI ME ROLIN E DREJTUESIT TEKNIK. Me eksprience puneTe interesuarit te dergojne CV ne, Adresa: Tirane

Botuar më 13/12/2018