Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITET PRES SUVATIMI

Tiranë | 9.000 Euro
Karakteristika

Gjithçka per shtepine, Ne shitje, Te tjera
Shitet pres suvatimi, 9.000 euro
Përshkrim

Ka skela te brendshme , mastart nga te gjitha llojit dhe pakaqa dhe zora per dy presa

9.000,00 euro

Botuar më 14/08/2019

Telefon