Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

SOBE GATIMI

gjendja: Shume e mire | 8.000 Leke

Me 2 vatra gaz dhe 2 korent, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 19/04/2019
8.000 leke

FURRE INKASO WIRLPOOL

gjendja: Shume e mire | 20.000 Leke

Ngj gri, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 19/04/2019
20.000 leke

LAVATRICE

Tiranë | 12.000 Leke

Candy, ne gjendje te mire pune

Botuar më 18/04/2019
12.000 leke

SHITET NJE MIKSER ITALIANE

Tiranë | 18.000 Leke

Tas 2 kg, per berje majoneze, brume, kek dhe akullore

Botuar më 18/04/2019
18.000 leke

TENXHERE PRESIONI

gjendja: Shume e mire | 5.000 Leke

10 kg, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 16/04/2019
5.000 leke

LAPTOP I VOGEL

gjendja: Shume e mire | 6.000 Leke

ME KARIKUES, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 16/04/2019
6.000 leke