Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITEN 6 GJENERATORE

Tiranë | 4.000 Euro
Karakteristika

Gjithçka per shtepine, Ne shitje, Gjeneratore
Shiten 6, 4.000 euro
Përshkrim

3 fazor, fuqia 30kva, dhe 1 40kva, secili

4.000,00 euro

Botuar më 15/08/2019

Telefon