Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

SHITET SOBE ALPHA PLAN

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 3.000 Leke

4 vatra korent,

Botuar më 23/09/2021
3.000 leke

SHITET SOBE ME PIANURE

gjendja: E re | 20.000 Leke

SHITET SOBE ME PIANURE 4 VATRA, POTHUAJSE E RE, Rruga Naim Frasheri

Botuar më 23/09/2021
20.000 leke

FSHESE KORENTI DIVA

gjendja: Shume e mire | 3.500 Leke

Ngj blu, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 21/09/2021
3.500 leke

FSHESE KORENTI

gjendja: Shume e mire | 3.200 Leke

Ngjyre nud, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 21/09/2021
3.200 leke

HEKUR RROBASH SINGER

gjendja: Shume e mire | 3.500 Leke

Me depozite, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 21/09/2021
3.500 leke

HEKUR RROBASH AEG

gjendja: Shume e mire | 3.000 Leke

Me depozite, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 21/09/2021
3.000 leke

HEKUR ME DEPOZITE ARIETE

gjendja: Shume e mire | 2.500 Leke

Per rroba, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 21/09/2021
2.500 leke

HEKUR ME DEPOZITE TERMODENT

gjendja: Shume e mire | 2.500 Leke

Bardh/blu, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 21/09/2021
2.500 leke

FSHESE KORENTI FUEGO

gjendja: Shume e mire | 4.500 Leke

E bardhe, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 21/09/2021
4.500 leke

SHITET PAISJE DHE MANIKINA

Tiranë |

Biznesi ne shitje , shiten mobiljet e dyqanit , banak , tavolina , aksesore te ndryshem dhe manikina , pasqyra dollape per magazinim , me cmime nen kosto, Tek Kristal Center kati i 2

Botuar më 19/09/2021
)