Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

KONDICIONER

gjendja: Shume e mire | 10.000 Leke

12 btu, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane hotel, "Classic"

Botuar më 04/02/2023
10.000 leke

SOBE NGROHJE DELONGHI

gjendja: Shume e mire | 2.500 Leke

Me gaz, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2,Rruga "Sulejman Delvina", prane hotel 'Classic"

Botuar më 04/02/2023
2.500 leke

TELEVIZOR ELEKTRA LED 32" SMART TV ELEKTRA

gjendja: E re | 14.000 Leke

Televizor Elektra LED 32" Smart TV, I ri, ne kuti, me garanci. WhatsApp: 0694454461, Tirane

Botuar më 03/02/2023
14.000 leke

TELEVIZOR TESLA

gjendja: Shume e mire | 5.000 Leke

32 polsh me pult, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane hotel "Classic"

Botuar më 02/02/2023
5.000 leke

PLITKE ME 2 VATRA

gjendja: Shume e mire | 1.600 Leke

Korenti, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane hotel "Classic"

Botuar më 02/02/2023
1.600 leke

SHTRYDHESE FRUTASH BOSCH

gjendja: Shume e mire | 3.000 Leke

E zeze, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane hotel "Classic"

Botuar më 02/02/2023
3.000 leke

TELEVIZOR LG

gjendja: Shume e mire | 8.000 Leke

32 polsh, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga 'Sulejman Delvina", prane hotel "Classic"

Botuar më 30/01/2023
8.000 leke

BOLIER I VOGEL

gjendja: E mire | 2.500 Leke

Liliput, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga 'Sulejman Delvina", prane hotel "Classic"

Botuar më 30/01/2023
2.500 leke

SOBE NGROHJE

gjendja: Shume e mire | 2.500 Leke

Me gaz, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2,Rruga "Sulejman Delvina", prane hotel "Classic"

Botuar më 30/01/2023
2.500 leke

PIANURE BEKO

gjendja: Shume e mire | 2.500 Leke

Me gaz dhe korent, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2,Rruga "Sulejman Delvina", prane hotel "Classic"

Botuar më 30/01/2023
2.500 leke
)