Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

TEKNIK

Elektro-Servis shpk

Kërkon të punësojë

Detyrat dhe Pagesa

Riparimesh produktesh Elektro-Shtepiake ( per terren )
E kenaqshme
Ofrohen kushte te mira pune

Kontakte

Tiranë
Dërgo C.V-në tënde!

Botuar më 22/11/2020

)