Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

ELEKTRICIST KOMPANI PRIVATE PER SHITJE DHE SERVIS PER MOTORGJENERATORE DHE STABILIZATORE Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Te kete eksperience pune dhe aftesi profesionale,preferohen banues ne Tirane,te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit, Tiranë

Botuar më 18/02/2020
e kenaqshme

ELEKTROMEKANIK KOMPANI PRIVATE PER SHITJE DHE SERVIS PER MOTORGJENERATORE DHE STABILIZATORE Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Te kete eksperience pune dhe aftesi profesionale,preferohen banues ne Tirane,te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit, Tiranë

Botuar më 18/02/2020
e kenaqshme

PUNONJES Kerkohen

Paga: e kenaqshme |

(djem dhe vajza) per t'u punesuar ne Avolxhime Elektrike per ne Maminas. Nuk ka nevoje te kene eksperience pune. Mosha e aplikanteve 18 vjeç - 40 vjeç, Adresa: Adresa: Maminas

Botuar më 18/02/2020
e kenaqshme
)