Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

PUNONJES/E

FIRME PRIVATE

Kërkon të punësojë

Kriteret

(djem dhe vajza) per t'u punesuar ne Avolxhime Elektrike per ne Maminas. Nuk ka nevoje te kene eksperience pune. Mosha e aplikanteve 18 vjeç - 40 vjeç

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme

Kontakte

Adresa: Maminas

Botuar më 25/09/2020

)