Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Kerkohen Punonjes

(djem dhe vajza) per t'u punesuar ne Avolxhime Elektrike per ne Maminas. Nuk ka nevoje te kene eksperience pune. Mosha e aplikanteve 18 vjeç - 40 vjeç, Adresa: Adresa: Maminas

Botuar më 18/03/2019

KOMPANI ENERGJITIKE Kërkon të punësojë Elektricist

Per mirembajtje impanti. Te interesuarit te dergojne CV ne adresen ku te tregohet shkurt: gjeneraliteti, eksperienca, shkollimi, perberja familjare, nr. I telefonit. Preferohet mosha 30-45 vjec. Te kete eksperience edhe hidraulike e mekanike. Te zoteroje patente veture, Adresa: Itali

Botuar më 10/03/2019