Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Elektro-Servis shpk ofron vend pune Teknik

Karakteristika

Oferta pune, Ofroj punë, Elektronika industriale, produktet dhe aparaturat
Elektro-servis shpk ofron vend pune, teknik
Përshkrim

Per riparimet e produkteve elektro-shtepiake per qytetin e Vlores! Detyrat dhe pergjegjesit do te jene: -Te konstatoje difektin e produkteve te ndryshme si ( lavatrice; frigorifer; tharëset e rrobave; lavastovilje,suprine,sobe,sistemet e kondicionerëve etj) ne adresen e klientit sipas kerkeses se dyqanit Neptun te ndodhur ne qytetet perkatese, ose nga servisi. -Mbajtja e marredhenieve procedurale me kompanin me seli ne Tirane per cdo paqartesi


Botuar më 09/07/2019

Telefon
Email