Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

INFOVEST SHPK. Call-Center grek Kërkon të punësojë It

Part-time ose full-time, per kompani/call-center qe te kete njohuri te perdorimit te rrjetit, riparimeve kompjuterike si dhe sistemeve elektronike. Pune stabel, ambjent i kendshem, paga shume e mire, Tiranë, Adresa: Blv. Gjergj Fishta, perballe hotel Diplomat 2, sa kalon uren, 150 m

Botuar me 20/09/2018

ARREDO FAB STUDIO Kerkon punonjes ne pozicionin e Montatorit per Elektro Industriale. Montator

Mosha deri 35 vjeç. Te interesuarit duhet te disponojne patente. Ofrohet pagese e kenaqshme dhe kushte te mira pune, Adresa: Autostrada Tirane-Durres, km.8, mbikalimi i Aeroportit, prane Ivekos.

Botuar me 17/09/2018