Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

ZOGU I ZI, PERBALLE ME RING CENTER,

ngjitur me NBG, Universiteti Logus Albania Colege School, | 20 M2 | 15.000 Leke
Përshkrim

Jepet me qera Parukeri Klaudia, e kompletuar totalisht, sip, 20 M2, mundesisht te kene liçence per ushtrimin e pozicionit dhe eksperience, pranojme edhe dy persona parukiere/estetiste. Çmimi

Karakteristika
Prona te patundshme, Qeradhenie, Dyqane
Zogu I Zi, perballe me Ring Center,, ngjitur me NBG, Universiteti Logus Albania Colege School,, 20 M2, 15.000 leke
15.000 leke

Botuar më 21/07/2018

Telefon