Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

RRUGA : ALLA

Prane Kopshtit Botanik dhe Kopshtit Zologjik | 84 M2 | 20.000 Leke
Përshkrim

Jepet me qera dyqan, 84 M2, 1 banjo, bosh, gjendja: shume e mire

Karakteristika
Prona te patundshme, Qeradhenie, Dyqane
Rruga : Alla, Prane Kopshtit Botanik dhe Kopshtit Zologjik, 84 M2, 20.000 leke
1 banjo, bosh, gjendja: shume e mire
20.000 leke

Botuar më 22/06/2018

Telefon