Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

RRUGA “ALI DEMI”,

siper Fushes, ne rruge kryesore, nr 191, | 20 M2 | 30.000 Leke
Përshkrim

Jepet me qera ambient sip. totale, 20 M2, Ambient i rregulluar, 12.000 leke dhe ambient 60m² me cmim

Karakteristika
Prona te patundshme, Qeradhenie, Dyqane
RRUGA “ALI DEMI”,, siper Fushes, ne rruge kryesore, nr 191,, 20 M2, 30.000 leke
30.000 leke

Botuar më 07/05/2018

Telefon