Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

RR. "GJON BUZUKU"

Afer Viles Gold | 60 M2 | 400 Euro
Karakteristika

Prona te patundshme, Qeradhenie, Dyqane
Rr. "Gjon Buzuku", Afer Viles Gold, 60 M2, 400 euro
Përshkrim

Jepen me qera 2 dyqane : Barber shop, 60 M2, arredim modern me te gjitha mjetet e nevojshme 400 euro dhe Sallon per femra dhe estetike, sip.60 m² arredim modern me te gjitha mjetet e nevojshme

400,00 euro

Botuar më 12/05/2019

Telefon