Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

RR. “GJIN BUE SHPATA”, TEK STADIUMI DINAMO,

prane Ujvares | 240 M2 | 1.500 Euro
Karakteristika

Prona te patundshme, Qeradhenie, Dyqane
Rr. “Gjin Bue Shpata”, tek stadiumi Dinamo,, prane Ujvares, 240 M2, 1.500 euro
Përshkrim

Buze rruge, jepet me qera Play Station "Absolut 2", sip, 240 M2, totalisht i kompletuar me te gjitha paisjet dhe aksesoret perkates, aktualisht ne pune.

1.500,00 euro

Botuar më 13/08/2019

Telefon