Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

JEPET ME QERA SERVIS !!

RR. "5 MAJI", 80M NGA RRUGA KRYESORE, | 100 M2 | 37.000 Leke
Pershkrim

Jepet me qera servis, aktualisht ne pune, i kompletuar me te gjitha veglat perkatese si dhe ure 3 ton me 2 motorra per te gjitha fuoristradat, 100 M2, brenda servisit ndodhet dhe zyre e kompletuar me kompjuter, telefon, internet, etj. Me leje mjedisore, uje dhe drita brenda ne çmim.

Karakteristika
Prona te patundshme, Qeradhenie, Dyqane
JEPET ME QERA SERVIS !!, RR. "5 MAJI", 80M NGA RRUGA KRYESORE,, 100 M2, 37.000 leke
37.000 leke

Botuar me 14/09/2018

Telefon