Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

VETEM 7KM NGA TIRANA SHITET SHTEPI MAGAZIN DHE AKTIVITETI LINJ PRODHIMI PAKETIMI AMBALAZHIMI CHIPSA & FLIPSA

Karakteristika

Biznesi, Ne shitje, Shitje/qera aktiviteti
Vetem 7km nga tirana shitet shtepi magazin dhe aktiviteti linj prodhimi paketimi ambalazhimi chipsa & flipsa
Përshkrim

Klientel e rregullt me kontrata bashkpunimi me big marketet dhe rrjetet e marketeve bashk me biznesin shiten 1200 m² toke+ 150m² shtepi+100m² magazine me certifikat pronsie., pranojm dhe kembime me dyqane dhe apartamente nje pjes te vleres. Biznesi ka 9 vite me klientele te rregullt. Shitet per arsye emigrimi


Botuar më 13/02/2020

Telefon
Email
)