Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

TEK FRESKU

Karakteristika

Biznesi, Ne shitje, Shitje/qera aktiviteti
Tek fresku
Përshkrim

Rruga e Thesarit, jepet me qera ose shitet biznesi i pastrim kimim Dijol, biznes i ngritur prej 10 vitesh, kliente e rregullt. Qeraja 45.000 leke ne muaj dhe shitja i diskutueshem


Botuar më 16/07/2019

Telefon