Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITET SI BIZNES PLAYSTATION

Karakteristika

Biznesi, Ne shitje, Shitje/qera aktiviteti
Shitet si biznes playstation, 12.000 euro
Përshkrim

Salla ka 8 tv , 6ps4 , 1 tera+2ps3 , Kondicioner , 24 inverter , Te gjitha te reja me garanci . Frigorifer pijesh , leva shtes te reja dhe lojrat me te fundit, Salla eshte ne gjendje pune , te interesuarit te kontaktojne ne numrin e poshte shenuar , Ne zonen e Vasil Shantos

12.000,00 euro

Botuar më 12/02/2020

Telefon
)