Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITET PER ARSYE SHENDETESORE BIZNES I NJE MARKETI,

Karakteristika

Biznesi, Ne shitje, Shitje/qera aktiviteti
Shitet per arsye shendetesore biznes i nje marketi,, 5.000 euro
Përshkrim

Me pune dhe klientele te ngritur prej 10 vitesh. Xhiro e kenaqshme. I kompletuar me te gjitha paisjet, banak, frigorifer, kasa, peshore, rafte, etj., Rr. “Isa Boletini”, perballe hotel Vila Verde.

5.000,00 euro

Botuar më 14/12/2018

Telefon