Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITET OSE JEPET ME QERA BIZNESI MINE PEZA MOTOR NE RR. MINE PEZA, PERBALL LOKAL HIDRI., BIZNES I NGITUR MBI 30 VITESH DHE KEMI ECUR PERPARA NE SAJ TE BASHKPUNIMIT ME RRETH 70 FURNITORE NGA EUROPA, NE SAJ TE PROGRAMEVE SPECIFIKE PER TE GJITHE TIPAT

Karakteristika

Biznesi, Ne shitje, Shitje/qera aktiviteti
Shitet ose jepet me qera biznesi mine peza motor ne rr. mine peza, perball lokal hidri., biznes i ngitur mbi 30 vitesh dhe kemi ecur perpara ne saj te bashkpunimit me rreth 70 furnitore nga europa, ne saj te programeve specifike per te gjithe tipat
Përshkrim

E motorave ekzistues ne BE. klientele e rregullt dhe xhiro e kenaqshme, aktualisht ne gjendje pune, funksionon si: pjese kembimi, servise, shitje motorrash etj., Ftojme te interesuarit brenda dhe jashte vendit qe mendojne te ndjekin dhe ta zhvillojne kete biznes lutemi te na kontaktoni: WhatsApp 00393406269953


Botuar më 28/01/2023

Telefon
Email
)