Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITET BIZNESI I DYQANIT CELULARESH NE DYQAN TREGTOHEN AKSESOR CELULARESH, I PERSHTATSHEM PER SERVIS DHE SHITJE CELULARESH,

Karakteristika

Biznesi, Ne shitje, Shitje/qera aktiviteti
Shitet biznesi i dyqanit celularesh ne dyqan tregtohen aksesor celularesh, i pershtatshem per servis dhe shitje celularesh,
Përshkrim

I arreduar shume mire, I pershtatshem per kete lloj biznesi. Qeraja mujore eshte 60.000 leke, Bulevardi Gjergj Fishta, prane gjykates se rrethit Tirane


Botuar më 10/06/2019

Telefon