Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITET BIZNESI H2O,PASTRIM KIMIK,BIZNES I NGRITUR PREJ 12 VITESH

Karakteristika

Biznesi, Ne shitje, Shitje/qera aktiviteti
Shitet biznesi h2o,pastrim kimik,biznes i ngritur prej 12 vitesh
Përshkrim

Biznesi shitet me kliente fix individe dhe HORECA,biznesi eshte ne pune aktualisht. Shitja behet per arsye familjare, cmimi eshte shume I mire., Telefononi nga ora 09:00 Am deri ne 17:00 Pm


Botuar më 20/01/2019

Telefon