Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITET BIZNESI GJELLTORE

Karakteristika

Biznesi, Ne shitje, Shitje/qera aktiviteti
Shitet biznesi gjelltore
Përshkrim

Kuzhine me gatime tradicionale shqiptare , i pershtatshem edhe per gatime peshku me nje klientel stabel, Blloku Vasil Shanto, prane 3 fakulteteve UET, SHKENCAT SOCIALE, MESDHETARIT dhe Drejtorise se pergjithshme te OSHE


Botuar më 16/01/2020

Telefon
)