Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITET BIZNESI DHE OBJEKTI I KLINIKES DENTARE!

Karakteristika

Biznesi, Ne shitje, Shitje/qera aktiviteti
Shitet biznesi dhe objekti i klinikes dentare!, 15.000 euro
Përshkrim

Gjendja: shume e mire, Ambjenti 52 m² + depo nen shkalle. Totalisht i riorganizuar. Aparatura dhe mobilje profesionale dentare italiane, MBI ISH KAFE FLOREN, KATI II

15.000,00 euro

Botuar më 14/08/2019

Telefon