Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITET BIZNESI BAR KAFE SUPER OKAZION PERBALLE ME UNIVERSITETIN E SPORTEVE RRG MUHAMED GJOLLESHA

Karakteristika

Biznesi, Qeradhenie, Shitje/qera aktiviteti
Shitet biznesi bar kafe super okazion perballe me universitetin e sporteve rrg muhamed gjollesha, 5.000 euro
Përshkrim

Gjendja: e mire, lokali shitet si biznes 5000euro i diskutueshem dhe shitet per arsye shendetesore si dhe eshte me qera 700.00 , (shtateqind mije leke ne muaj ), ngjit me sigurimet shoqerore te mozaiku tiranes midis kryqit te kuq qe behen patentat dhe sigurimet shoqerore

5.000,00 euro

Botuar më 11/01/2019

Telefon
Email