Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITET BIZNESI

Përshkrim

Shitet bar kafe , Me klientele dhe xhiro ditore te rregullt , Shitet per arsye emigrimi, Tek lulishtja tek Komuna e Parisit

Karakteristika
Biznesi, Ne shitje, Shitje/qera aktiviteti
Shitet biznesi, 15.000 euro
15.000,00 euro

Botuar më 11/06/2018

Telefon