Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITET BIZNES FOTOKOPJE KANCELARI, ME PUNE DHE KLIENTELE TE NGRITUR PREJ 8 VITESH.

Përshkrim

Kati I ne pallat te ri, Adresa: Rr. "Muhamet Gjollesha", perballe ing. Ndertimit, ne rruge kryesore, tek stacioni autobusit.

Karakteristika
Biznesi, Shitje, Shitje/qera aktiviteti
Shitet biznes fotokopje kancelari, me pune dhe klientele te ngritur prej 8 vitesh., 1.000.000 leke
1.000.000 leke

Botuar më 16/05/2018

Telefon