Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITET BIZNES EVALUE BAR!! ME PUNE DHE KLIENTELE TE NGRITUR PREJ 5 VITESH.

Përshkrim

Totalisht i kompletuar, ambiente dhe arredim bashkohor., Rr. “Dora D'Istria”, perballe Fakultetit te Drejtesise, kati II

Karakteristika
Biznesi, Shitje, Shitje/qera aktiviteti
Shitet biznes evalue bar!! me pune dhe klientele te ngritur prej 5 vitesh., 8.000 euro
8.000,00 euro

Botuar më 20/05/2018

Telefon