Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITET BIZNES DHE BANIM

Karakteristika

Biznesi, Ne shitje, Shitje/qera aktiviteti
Shitet biznes dhe banim, 300.000 euro
Përshkrim

Me certefikate pronesie, legalizuar dhe certefikar ne 2019 200m², aktualisht eshte me qera si lokal me 1000euro/muaj. Shitet per arsye emigrimi

300.000,00 euro

Botuar më 10/08/2019

Telefon