Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITET AKTIVITETI: MAKINETA BIG BOOM

Karakteristika

Biznesi, Ne shitje, Shitje/qera aktiviteti
Shitet aktiviteti: makineta big boom
Përshkrim

Aktivitet i ngritur qe prej vitit 2009, me marredhenie te konsoliduara me Qendra Tregetare dhe Qendra atgetimi per femijet ne te gjithe Shqiperine. Gjithsej 123 makineta., Blue Bar - TEG; City Park; Kristal Center; Concord Center; PAM; Flagship-Durres, QTO-Elbasan, QTO-Fier; Scooby Doo-Vlore etj. Te interesuarit te kontaktojne ne nr.


Botuar më 11/01/2019

Telefon