Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITEN 35% TË AKSIONEVE NË NJË BIZNES TË SHËNDETSHËM, FITIMPRURËS QË OPERON NË FUSHËN E OFRIMIT TË SHËRBIMEVE TË TELEVIZIONIT KABLLOR DHE INTERNETIT.

Karakteristika

Biznesi, Ne shitje, Shitje/qera aktiviteti
Shiten 35% të aksioneve në një biznes të shëndetshëm, fitimprurës që operon në fushën e ofrimit të shërbimeve të televizionit kabllor dhe internetit.
Përshkrim

Biznesi ka liçencë të rregullt për të gjithë qarkun Elbasan, ku edhe operon. Biznesi është në bashkëpronësi me Tring TV sh.a.


Botuar më 20/05/2020

Telefon
Email
)