Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

OKAZION! SHITET BISNES FARMACEUTIK, ME PUNE DHE KLIENTETE TE NGRITUR PRE 7 VITESH SI DHE ME KONTRATE TE FONDIT TE SIGURIMIT TE DETYRUESHEM TE KUJDESIT SHENDETESOR.

Pershkrim

Totalisht e kompeltuar + programi i bilancit, siguruar me kamera e sistem alarmi., Rr. “Siri Kodra”, perballe Poliklinikes nr 4, ne rruge kryesore

Karakteristika
Biznesi, Ne shitje, Shitje/qera aktiviteti
Okazion! shitet bisnes farmaceutik, me pune dhe klientete te ngritur pre 7 vitesh si dhe me kontrate te fondit te sigurimit te detyrueshem te kujdesit shendetesor., 5.000.000 leke
5.000.000 leke

Botuar me 11/11/2018

Telefon